Ne Mutlu Türküm Diyene...
Karanlık Geceyi Aydınlatan Kahramanları Unutmuyoruz
Geri Dön
Karanlık Geceyi Aydınlatan Kahramanları Unutmuyoruz
Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Hasan Küçük 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü 8. Yıldönümünde yaptığı açıklamada "Bugün, 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü’nün 8. yıl dönümünde, Türkiye’mizin en karanlık gecesini aydınlatan şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükranla anıyor, milletimize birlik ve beraberlik içinde huzurlu ve güvenli bir gelecek diliyorum dedi
14/07/2024

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Hasan Küçük 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü 8. Yıldönümünde yaptığı açıklamada "Bugün, 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü’nün 8. yıl dönümünde, milletimizin büyük kahramanlık ve fedakarlıkla yazdığı destanı bir kez daha hatırlıyor ve anıyoruz.

15 Temmuz 2016 gecesi, millet iradesini yok sayarak demokrasimizi hedef alan hain darbe girişiminde hayatını kaybeden, başta üyemiz Batı Trakyalı kardeşimiz Mustafa Cambaz olmak üzere, tüm kahraman demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Türk Milleti sizleri gurur ve minnetle yad ediyor. Bu vahim olaylarda yaralanan gazilerimize de bundan sonraki yaşamlarında sağlıklı, güzel ve uzun bir ömür diliyoruz.

Türkiye, 15 Temmuz 2016 günü, milletimiz ve devletimizle omuz omuza verdiği direniş ve mücadeleyle tüm dünyaya örnek teşkil etmiştir. Demokrasiye bağlılığı tescillenmiş kahraman ordumuzun değerli mensupları ile polisimiz ve Türk Milleti’nin demokrasiyi ve seçilmiş iradeyi korumak adına gösterdiği destansı direniş, bu hain kalkışmayı durdurmuş ve bastırmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’ni ve anayasal düzeni ortadan kaldırmak, kendi emellerine hizmet edecek bir düzen kurmak amacıyla milletimize karşı başlatılan bu hain kalkışmanın 8. yılında, bu girişimi ve bu girişime teşebbüs edenleri bir kez daha nefretle lanetliyor ve şiddetle kınıyoruz.

Sekiz yıl önce gecenin karanlığını aydınlığa kavuşturmak, bağımsızlığımızı korumak yolunda cesaretle adım atan milletimizin her ferdine şükranlarımızı sunuyoruz. Kahraman gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyor, vatan uğruna gözünü kırpmadan can vererek karanlık geceyi aydınlatan şehadete ulaşan sevgili kardeşimiz Mustafa Cambaz’ın da aralarında bulunduğu kahraman Türk evladı şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Yüce Türk Milleti, karanlık geceyi aydınlatan demokrasi şehitlerimizi asla unutmayacaktır.

15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü vesilesiyle, Türkiye’mizin en karanlık gecesini aydınlatan şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükranla anıyor, milletimize birlik ve beraberlik içinde huzurlu ve güvenli bir gelecek diliyorum." dedi

Etkinlik Rehberi
24.07.2015 Yeni Websitemiz
Güncellenen yeni websitemiz yayına alınmıştır.
2015 Yılı Seçek Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri - 1 Gün
"SEÇEK" Mertliğin, yiğitliğin yaşatıldığı 700 yıllık bir kültürdür.
2015 Yılı Seçek Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri - Açılış
"SEÇEK" Mertliğin, yiğitliğin yaşatıldığı 700 yıllık bir kültürdür.
2015 Yılı Seçek Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri - Finaller
"SEÇEK" Mertliğin, yiğitliğin yaşatıldığı 700 yıllık bir kültürdür.
17. BATI TRAKYALILAR PANAYIRI
17. Batı Trakyalılar Panayırı ve 11. Uluslararası Balkan Yağlı Güreş Şampiyonası
Alantepe Panayırı
Alantepe Panayırı 30 Ağustos Pazar Günü Hemetli (Organi) Bölgesinde Yapılacak.
Teşkilat Toplantısı
Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği 54. Dönem Teşkilat Toplantısı 28 Kasım 2015 Cumartesi Saat 11.00'da BTTDD Zeytinburnu Şubesi Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği
Hacıbeşirağa Tekkesi Sok. No:5 Cağaloğlu,
İstanbul, Türkiye
Telefon : +90 212 519 70 13 - 14
Faks : +90 212 512 70 22
E-Posta : info@bttdd.org.tr
Hakkımızda
Haber Kategorileri
Batı Trakya
Sorunlarımız
Bilgiler
İletişim
İkamet İzinleri
Çalışma İzinleri
Batı Trakyanın Sesi
Meslek Rehberi
Burs Başvuru
Canlı Yayın
Haber Abonelik
Videolar
Şubeler
Batı Trakya Tarihi
Batı Trakya Harita
Basın Videoları
Tüm hakları saklı tutulmuştur.
Copyright © 2015